Warning: assert(): Assertion failed in /customers/f/6/e/pinksterfeestenkanne.be/httpd.www/libraries/cms.php on line 3 Online Plaatsaanvraag Markt

Uitleg

  

Om zich in te schrijven voor een plaats op de pinkstermarkt moet een email met de gewenste plaatsnummer en welke waren u heeft sturen naar een van de volgende email adressen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omdat de website nog niet 100 % werkt en om ook dubbele boekingen tegen te gaan moet u niet de Reserveren van een marktplaats voor nieuwe standhouders hier beneden gebruiken.

Voor vaste standhouders! Als u voorgaande jaren ook op de pinkstermarkt stond en u wilt het komende jaar weer van uw plaats(en) gebruik maken, dan moet u een email te sturen om  te bevestigen dat u komt of niet komt. Indien wij over uw juiste gegevens (email) beschikken, dan krijgt u van ons automatisch een bericht voor de komende pinkstermarkt. 

 

Reserveren van een marktplaats voor nieuwe standhouders.

 

1. Ga naar Online Plaatsaanvraag Markt (daar bent u nu)

2. Vul in het veld: zoeken naar uw plaats een plaatsnummer in. Druk op klik hier.

3. Druk op reservering toevoegen als u akkoord gaat met de betreffende plaats. Klik hierna op het kruisje in het witte venstertje.

Indien u meerdere plaatsen wilt reserveren dan vult u het plaatsnummer in (witte veld) en drukt u op klik hier. Herhaal hierna stap 3.

4. Bent u klaar met het zoeken naar uw plaats(en), dan drukt u rechts op reserveren.

5. Controleer nu uw reservering, lees en accepteer (met vinkje) de voorwaarden. Druk op accepteer de leveringsvoorwaarden. 

6. Vul uw juiste gegevens in (maak geen fouten met uw emailadres) en druk op klaar.

7. Controleer de gegevens en druk op bevestig uw reservering.

Als u hierna nog onder een andere naam en gegevens een marktplaats wilt aanvragen, dan drukt u op "Meld je af" en ga naar stap 1.   

 

U ontvangt automatisch een bevestiging van uw aanvraag via uw email.

De betalingsopdracht volgt per email. Let op! Als u gmail gebruikt kan onze mail in uw spammap terecht komen. 

 

Reservering Marktplaats

 x 

geen reserveringen

Zoeken naar uw marktplaats(en)