De Grote Rommel- en Antiekmarkt van Kanne

 

 

Vanaf 1 september 2015 kunt u een Email aanvraag doen voor een marktplaats in 2016. Tot die datum is online aanvragen niet mogelijk.

Wij verhuren geen marktkramen, tenten of zeilen. Daar moet u zelf voor zorgen.

 

Voor vragen kunt u met ons contact opnemen.

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Bezoek- en postadres:

C.O.C.K. vzw

Brugstraat 42

3770 Kanne-Riemst

Tel +32 (0)12 441228

 


Let op!

Traditiegetrouw wordt op maandag, tweede Pinksterdag, de grote rommel- en antiekmarkt gehouden. Een jaarmarkt die u als verkoper en bezoeker zeker niet mag missen.

 

Als u een standplaats wilt aanvragen voor het komende jaar, leest u dan eerst het reglement en de mogelijkheden zorgvuldig door. Daarna kunt u een reservering online aanvragen.

Let op! Als u nog nooit een marktplaats hebt gehad, dan kunt u een aanvraag doen via het contactformulier. U wordt dan op een reservelijst geplaatst en ontvangt een bericht als er marktplaatsen beschikbaar zijn. Vergeet niet te vermelden: aantal plaatsen en welke handelswaar u heeft. 

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld volgens verschillende criteria; datum van de aanvraag, aard van handelswaar, aantal meters (beperkt) etcetera.

Via online inschrijven -online Plaatsaanvraag Markt- kunt u als vaste standhouder een standplaats aanvragen voor de Pinkstermarkt van volgend jaar, deze vindt plaats op Pinkstermaandag 2016

Standplaatsen voor de rommel- en antiekmarkt worden gereserveerd per 3 meter

Het standgeld voor rommel & antiek bedraagt: 15 EURO per 3 meter. Het standgeld voor nieuwwaar bedraagt: 20 EURO per 3 meter. Als u voeding wilt verkopen gelden er aparte tarieven. Deze gaan in overleg met het COCKvzw. 

Voor de verkoop van nieuwe handelswaar en voeding/drank gelden ook aparte regels. Gelieve duidelijk aan te geven wat uw handelswaar is.

Vermits er elk jaar een groot aantal aanvragen onvolledig, onduidelijk dan wel te laat ons bereiken, gelden de volgende criteria: vaste standhouders krijgen voorrang indien zij zich inschrijven vanaf 1 september 2015 en voor 1 december 2015.U maakt dan een goede kans op dezelfde plaats. Het verkrijgen van meer meters is zeer onwaarschijnlijk. Indien dit toch kan, krijgt u waarschijnlijk een andere plaats.

Een plaatsaanvraag is geen garantie voor een standplaats of een reservatie!

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag.

Uw aanvragen worden uiterlijk beantwoord in de maand april 2016.

De organisatie C.O.C.K. vzw dankt u alvast voor uw online inschrijving en aanvraag.

 

Reservering Marktplaats

 x 

geen reserveringen