Warning: assert(): Assertion failed in /customers/f/6/e/pinksterfeestenkanne.be/httpd.www/libraries/cms.php on line 3 Pinksterfeesten 2012

Pinksterfeesten 2012

Traditiegetrouw vinden tijdens het komend lange weekeinde de Pinksterfeesten plaats in het gezellige Kanne. De organisatie C.O.C.Kvzw is er ook dit weer in geslaagd om er een flink feest van de maken. In de grote feesttent op het Statieplein in het centrum van Kanne startten we op zaterdag 26 mei om 20:30 uur met een spetterende dansavond voor jong en oud. Legendarische muziek uit de ’80 & ’90 met famous FVM DJ Double laten de benen zwieren over de dansvloer. Ook dit jaar is de toegang gratis.


Op zondag 27 mei vanaf 14:30 uur zijn alle kinderen en ouders natuurlijk van harte welkom in de feesttent om de enige en echte Kriebelshow van Clown Rocky mee te maken. Het wordt weer lachen en brullen en de toegang is gratis.


‘s Avonds om 20:30 uur gaan zijn we los met de coverband “Grensgeval”. Stevige muziek met een juiste ambiance is gegarandeerd. Inkom gratis! Maar ook zal er een Support Act zijn door niemand minder dan DJ Flip Vanderputte. Hij is bekend om zijn razend populaire Drive-in-shows en draaide zijn hits in dancing Karrewiel en de Mondial in Beek (NL). Mis hem dus zeker niet op zondag.


Op maandag tweede pinksterdag 28 mei wordt sinds de jaren ’70 de traditie voortgezet om de grootste rommel- en antiekmarkt van Limburg  en omstreken te houden in de straten van Kanne. Deze gezellige markt trekt vanaf 06:00 uur bezoekers van ver over de grens en we mogen ook dit jaar weer genieten van zomerse temperaturen. Wellicht vindt u hier wel de lamp waar u al jaren naar zocht.


In de feesttent op het Statieplien is vanaf 11:00 uur non-stop muziek en kunt u genieten van een lekker glas bier zoals u dat gewend bent.


We heten u dan ook graag welkom en natuurlijk op alle dagen: gratis toegang. We zien u graag!


Poster

Reservering Marktplaats

 x 

geen reserveringen