logo oud CULTUREEL ONTSPANNINGS CENTRUM KANNE vzw

Welkom

Wij heten u van harte welkom op onze vernieuwde C.O.C.K.vzw website.

Het C.O.C.K.vzw organiseert sinds de jaren '70 de Pinksterfeesten in Kanne, België. Deze feesten zijn een begrip in Kanne en omstreken. Het grootste succes van onze Pinksterfeesten blijft ongetwijfeld de jaarlijkse rommel- en antiekmarkt op maandag, de tweede Pinksterdag.

We mogen met trots vermelden dat ons evenement tot de grootste jaarmarkten van België behoort. We hebben in voorgaande jaren bezoekersaantallen behaald tot 25.000, dit bij zomerse temperaturen. Een excellente en zeer gezellige  jaarmarkt dan ook om uw koopwaar aan de man te brengen of juist die brocante te vinden waar u al jaren naar op zoek bent.

Met deze website willen we u tevens informeren over ons programma in het lange Pinkster feestweekeinde. Want een feest is het zeker op zaterdag, zondag en natuurlijk op de maandag van de grote rommel- en antiekmarkt. Niet in het minst door een juiste ambiance en natuurlijk de gratis inkom, maar zeker ook door de gezelligheid van ruim 350 standhouders en de bezoekers. U komt toch ook?

Daarnaast is het vanaf dit jaar mogelijk om via deze website informatie te krijgen over het huren van een marktplaats op de grote rommel- en antiekmarkt, de kosten na te gaan en het reglement te lezen.

Let op! onderstaande is mogelijk vanaf 1 september 2014. Ga naar grote rommel en antiekmarkt. 

U kunt alleen een reservering aanvragen via een Email te sturen

Iedere handelaar nieuw of oud moet een email sturen om zich aan te melden voor een plaats op de markt via een van de volgende email adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u nog nooit een marktplaats hebt gehad,dan kunt u een aanvraag doen via het contactformulier. U wordt dan op een reservelijst geplaatst en ontvangt een bericht als er marktplaatsen beschikbaar zijn. Vergeet niet te vermelden: aantal plaatsen en welke handelswaar u heeft.

Nieuwe inschrijvingen worden behandeld volgens verschillende criteria; datum van de aanvraag, aard van de koopwaar, aantal meters (beperkt) etcetera.

Iedere handelaar die komt naar de markt mag zijn auto uitladen, maar na het uitladen moet iedere handelaar zijn auto weer van de markt afhalen en buiten de markt parkeren.

Er mag dus geen auto op de markt blijven staan. U kunt ook niet eerder weggaan van de markt als deze nog volop bezig is. U moet wachten tot de markt is afgelopen.

Voor vragen waarop u geen antwoord kreeg kunt u de contactpagina gebruiken.

Veel plezier!

C.O.C.K.vzw Kanne

Reservering Marktplaats

 x 

geen reserveringen